Om mig

Min hemort är Indal, Kävsta och det ligger några mil utanför Sundsvall. Där bor jag nu med mina barn Niklas och Sara, som hunnit bli 28 och 26 år gamla. Niklas pluggar på Mittuniversitetet till civilingenjör och Sara tänker plugga Bildjournalistik. Sara har också bidragit med många av bilderna på min sida. Själv arbetar jag på SDC (Skogsnäringens IT-företag) i Sundsvall. Där håller jag på med förvaltning av mätplatser på sågar och bruk söder om Sundsvall. Jag håller även på med programmet KOLA (kommunikation lastbil) där man har datorer med GPS i lastbilar som visar kartor och vart det finns virke för lastning. Genom att jag tidigare kört timmerbil är det extra intressant med detta.

I Indal är man nära naturen och där trivs jag bra i lugnet. Jag har det som behövs, allt från stort garage till fiskevatten fast mycket fiske blir det dessvärre inte. Tomten är lite för stor för mitt intresse men det är samtidigt skönt med utrymme.

Ett stort intresse är bilar och jag har fastnat vid BMW. Förstår att det är den bil med mest trogna kunder för det är rå körglädje med dem. Dessvärre har jag märkt att med åldern har det blivit mindre roligt att skruva i dem, nu vill man bara att de ska fungera.

Test charset Å Ä Ö å ä ö